Кандидатът за кмет на София на ПП, ДБ и Спаси София“ Васил Терзиев

...
Кандидатът за кмет на София на ПП, ДБ и Спаси София“ Васил Терзиев
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Не ме е срам от миналото на дядо ми. Сега чувствам, че мога да бъда полезен

Кандидатът за кмет на София на ПП, ДБ и „ Спаси София “ Васил Терзиев разкри за какво влиза в борбата за кметския пост в столицата. 

Пред Нова телевизия той разяснява изказванията какъв е бил дядо му, какво се е случвало в предишното с близки негови. " Знам на какво съм учтив, нямам от какво да се срамя ", съобщи Терзиев и подсигурява, че няма да излезе по-богат от Общината, в случай че влезе в нея.

" Дълбоко имам вяра, че съумелите хора са тези, които би трябвало да се връщат към обществото. Идват моменти, когато би трябвало да направиш този избор - дали да стоиш в профил, да гледаш какво се случва и да си неудовлетворен, или просто да направиш нещо по въпроса, когато имаш тази опция ", съобщи в първото си телевизионно интервю Терзиев.

„ Аз съм имал много политически оферти през годините, за разнообразни функции от разнообразни партии, в това число имаше отворен диалог да бъда претендент за кмет и на предишните избори. Тогава предлагането беше от „ Демократична България ”. Бил ми е предлаган и министерски пост - стопанска система, нововъведения, още преди „ Продължаваме Промяната ”, добави той.

Въпреки предложенията през годините, в този момент взема решение да се включи в борбата за София, тъй като усеща, че може да бъде потребен. „ Сега имаше потребност да намерим път към това да обединим всички тези обединения към едно,

Терзиев изясни, че се стреми да построи екип, който да може да реши проблемите на София. „ Ние си представяме да има повече старания да се резервира зеленината на кварталите, да се облагородят зелените площи, да се нападна презастрояването и да бъде решен казусът с паркингите ”, разясни той, като даде поръчка за градежи на паркинги и зониране.

Кандидат-кметът се разгласи за интелигентно строителство, за да не се нарушава комфортът на живущите в даден регион. „ Спиране на безредното строителство и съблюдаване на стандартите ”, добави Терзиев.

Той разяснява и тематиката с неналичието тук-там в детски ясли и градини в София. Според него нещата могат да се трансформират, само че не за една годинаа примерно за пет.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР